Velkommen!!

Tænk at det skulle blive 2018 før jeg fik mit lille projekt her hel top at stå! Eller der er kun 15 dage, men alligevel! Det er i dag den første januar 2018 og mine tømmermænd er ved at have lagt sig, så småt. (tror jeg) Hvis har læst lidt med inde på “om mig” siden, så vil du vide at mit navn er Anna og at jeg går meget op i at sprede glæde (ikke på den måde!). Nogle vil mene jeg er knapt så moden anlagt, andre vil mene jeg bare er svær at forstå! Men nok om mig nu!

Siden her er en såkaldt “personlig blog”, dog har jeg bestemt mig for at fokusere på gadgets og andet til at gøre hverdagen både lettere og sjovere, hvad end der måtte komme først.

Min plan er tegnet og tilrettelagt ned til mindste detalje, som Egon Olsen ville formulere det. Formålet er at få skrevet lidt snaps fra mit eget liv, samt fortælle lidt om hvad der rører sig i gadget verdenen, jeg er klar over konkurrencen derude, og at jeg nok ikke er den første med en blog om gadgets., men det skal ikke holde mig tilbage!

Du kender det måske fra din egen hverdag, du kender måske coolstuff.dk, kongerne af gadgets, derinde kan du få alt hjertet begærer plus det løse, mildt sagt. Jeg har selv prøvet en god sjat af deres sortiment, og det har da også kostet mig mange penge, men det er ikke altid gratis have det sjovt, alt fald ikke hvis man gerne vil have skøre ting i sit hjem. Ah ja, jeg startede med “Du kender det måske selv”, det spørgsmål glemte jeg alt om at besvare, så det kommer her: Sjov i hverdagen. Og ikke bare haha sjov, nej, den mere alvorlige del, den del man kan bruge til noget.

Når du køber dig en iPad, for gud må vide hvilken gang, så er det faktisk en gadget. Ja, der fik jeg dig nok, men det går ind under “gadget”, og det er en dyr en af slagsen. Måske husker du dengang den første iPhone kom frem, dengang med de der åndssvage “ligther” og “øl” apps, hvor man kunne tænde en lighter via touchskærmen eller “drikke” en øl ved at oversavle strømstikket, mens man ligner en idiot, der prøver at sutte på sin iPhone.

Siden her skal handle om alt det! Plus det løse, og hvad jeg selv finder på hen ad vejen!

 

VELKOMMEN TIL COOLTOWN!