Tips & Tricks til sengen

Drenge og piger, i dag skal vi vende et ekstremt vigtigt emne. Det omfatter nemlig glidecremer. Som i nok ved er jo på den gode side af de tredive år, så jeg har naturligvis mine erfaringer og det vil jeg da meget gerne dele med omverdenen!

Hvorfor gør man brug af glidecreme?

Ved at gøre brug af en en glidecreme, kan det bestemt gøre fornøjelsen i soveværelset lidt sjovere om det er så er solo eller med en partner. Man kan jo få så meget af de her såkaldte cremer i dag. Nu sad jeg lige og kiggende på nogle cremer og det kommer virkelig bag på mig, hvad det er man kan få nu til dags.

Altså vi snakker alt fra ganske traditionelt glidecreme til hipsterspyt som er baseret på veganske produkter (Hvordan det end fungere). Men sjovt er det da!!

Men som i nok ved, så er det jo sundt med en godt forhold til sin elsker/elskerinde, om det så er en af de frække man har trukket med hjem fra byen, eller ens faste kæreste som kører i bedste velgående på syvende år. Ved at man kan have bedre samleje mindsker man også stress niveauet og man får det generelt også meget bedre.

Det skyldes at hjernen udløser et stof som kaldes Dopamin. Stoffet udskulles ved klimaks i seancen og det føles jo ualmindeligt rart, som vi alle nok ved. Efter det udløses får det musklerne til at slappe af og man kan godt føle sig relativt døsig efterfølgende. Det gælder især fyrene.

Stress er jo et generelt stort problem i Danmark. Vi er jo verdens gladeste land! – Men vi er tilgængæld også de største forbrugere af lykkepiller. What a coincidence siger jeg bare!

Så glemt nu ikke at holde jer tilbage, når i finder nogle cremer på nettet eller ved nærmeste sex butik. Gør det til en sjov oplevelse og vandre derind om det så er med brormand, mor eller kæresten! – Køb en glidecreme og gør hverdagen nemmere. Det letter jo trods alt dit stressniveau og giver både dig og din samlever en nemmere hverdag!!