Om Cooltown.dk

Hvem eller hvad er Cooltown? Se det er et af mange gode spørgsmål og jeg vil forsøge at besvare det så godt jeg kan! Mit navn Anna, og jeg er måske ikke lige den du forventer står bag en blog om gadgets og andet spas, men kvinder kan også have humor at du ved det!! Udover det statement, så vil du kunne læse om nye, sjove gadgets her på siden, ligesom jeg også vil dele glimt fra min hverdag. Meget mere om det i mit velkomst skriv, der findes på forsiden!

Min egen baggrund spørger du? Jeg hedder som sagt Anna og så er jeg lige fyldt 30 år (puha), men jeg er still going strong, som det hedder sig. Min hverdag er fyldt med sjov og spas, ikke på den der psykotiske måde, men på den sjove måde, hvor det er planen folk skal have det rart i mit selskab. Udover at være en positiv person, så giver jeg vel egentligt ikke videre mange “fucks”, hvis man må bruge sådan et fy-ord på en blog? Man skal respektere hinanden, men på en sund måde, der skal ikke være frygt mennesker i mellem, bare fordi Brian har taget steroider og ligner en formkundskabsudgave af Hulk.

Og så lige inden det her tager overhånd, så bor jeg på Sjælland, og det er hvad du får at vide. Det hele skal ikke være alt for let. Jeg har endnu ikke fornøjelsen af en mand (eller kvinde), så PT må jeg holde mig selv ud.

Har du et eller andet, som du mener at ville spørge mig om, så kan du gøre det via kontaktformularen. Du finder et link til den i topmenuen på forsiden.